Inför Musikhjälpen 2013 - Hjälp oss att hjälpa andra

Okej, såhär ligger det till:
Under Musikhjälpen 2012 fick jag en idé jag ville genomföra. Jag pratade med Caroline i min klass om det och vi har nu börjat lite smått. Vi startade en facebook-sida där alla är välkomna att gilla. Vi har redan 81st som gillar och vi började i måndags. Sidan skapades i lördags men vi gjorde den offentlig först i måndags. Vi har även ett Twitter-konto och ett Instagram-konto där man kan följa oss dagligen.
Gillningarna på facebook är faktiskt viktigare än man tror. Det gör så att vänner ser det, och vännerna har andra vänner som har andra vänner, på så sätt når man ut till fler, och ni som även delar det är guld värda, genom det får man in många gillningar på kort stund.
 
Jag och Caroline startade detta projektet då vi brinner för vår sak, för att hjälpa andra som har det sämre än oss själva. När man har den stora möjligheten att kunna skäna en stor summa pengar genom just Musikhjälpen så peppar det ändå mer då man vet helt säkert att pengarna går oavkortat till rätt saker. Och även från er som skäner pengarna genom oss går dom självklart oavkortat!!
Vi vet själva att man är lite skeptisk mot nya grejer, men vi kan försäkra er om att pengarna går dit dom ska, och så fort vi vet vad Musikhjälpen har för tema detta året, (2012 va det att barnen i slummen ska ha rätt till rent vatten, nåt år har det varit att flickor ska ha rätt till utbildning, nåt år mot malarias osv..).

På vår facebooksida kan ni även läsa ett inlägg där vi nu påbörjat en insamling. Då jag och även Caroline ska gå ner några kilo och börja träna så tänkte vi att som start lägger vi 10:-/0,5kg. Det kan även hjälpa fler folk till att göra samma sak och då även peppa sig själva när man dessutom vet att pengarna går till välgörenhet!
 
Under veckan kommer baknen att ringa upp oss för att boka ett möte där vi ska disktutera lite saker, bland annat ska vi öppna ett bakkonto där alla som vill kan sätta in pengar. Vill man skänka lösa pengar så får ni höra av oss till oss personligen då det går bra att lösa även det!
 
Måste även säga det att när ens entrepenörskapslärare vill att vi håller i lektionen imorgon och presenterar oss som entrepenörer och hon själv säger att hon är stolt över oss så vet man att man gör något bra.
 
Tänk på att varje liten krona räknas. Det spelar ingen roll om du ger en, fem eller tio kronor. Ingen kan göra allt, men om många hjälps åt så kan vi tillsammans göra en stor skillnad!
 
Där du kan hitta oss:
-Instagram: informusikhjalpen2013
 

Tack så länge!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: