Sovmorgon två dagar i rad

Godkväll! Somnade efter jag hade kört innan, och åt när jag vaknade. Har gjort en engelskainlämning under kvällen och även suttit och letat upp massa bilder från typ lääängesen. Ska göra en presentation om mig själv och mitt liv, typ från födsel till idag, som ska va klar på tisdag, så ska göra en powerpiont med massa bilder och sådär. Hahah, kan inte annat än skratta, asså shit vad mycket bilder man hittat, 2010&2011 låter ju inte längesen, men myyyyycket har hänt sen dess, haha!
Aja, imorgon ska vi nog till Helsingborg för lite mat på restaurang då både farmor och farfar fyller år nu i februari med typ nio dagars mellanrum. Men får se hur vädret är.
På lördag blir det att köra lite igen med morfar och sen ska jag och min pojke hitta på något, men vad vet vi inte riktigt än, så får se. Och sen blir det bara att plugg, presentationen, på söndag!
Ska sova nu, och imrgon har jag sovmorgon igen, dock är det skola då, men börjar inte förens elva så får två timmars sovmorgon. Ska in till stan med Venett innan vi börjar för bussen är i stan tio, så har en timme.
Sovgott.